Dit zijn de mooiste stranden van Thailand

Thailand heeft een adembenemende mooie natuur. Vooral als je gek bent op een typische strandvakantie, zit je in Thailand goed. Je vindt er prachtige witte stranden en een helderblauwe zee. Maar wil je weten waar je de mooiste stranden in Thailand kan vinden? Lees verder en ontdek de top 3 mooiste stranden in Thailand. 

1. Sairee Beach

Het mooiste strand van Thailand vind je op het eiland Koh Tao. Het is een klein eiland waar je gemakkelijk met een boot naartoe vaart. Zodra je aankomt, geniet je van prachtige witte stranden en vele hangmatten. Bestel een cocktail of lekker koud drankje en geniet van je vakantie in een van de hangmatten. Neem het uitzicht in je op en luister naar het geluid van de zee. Wil je graag wat actiever zijn? Op het eiland heb je meerdere mogelijkheden om een duikcursus te nemen. 

2. Railay Beach

Railey Beach is een ander klein eiland in Thailand met maar vier stranden. Deze vier stranden zullen je niet teleurstellen en zijn ieder prachtig. Vaar er met een bootje naartoe en geniet van lokale producten bij een van de restaurants op het kleine eiland. Als je gek bent op snorkelen ben je hier op de juiste plek. Neem je eigen snorkel set mee of huur er een ter plekke, en ontdek de onderwaterwereld van Thailand

3. Ko Yao Yai

Als je in het zuiden van Thailand bent, moet je zeker een bezoek brengen aan Ko Yao Yai. Dit kleine eiland van maar 30 kilometer lang is nog niet ontdekt door de toeristen. Maar het strand in de baai van Phang Nga is prachtig. Vanaf Phuket duurt het ongeveer 20 minuten met de boot om hier te komen. Geniet van de rust en de kleine lokale winkeltjes. Bestel een lokaal gerecht bij een van de kleine cafétjes en geniet van een mooie zonsondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *