5 dingen die je niet mag vergeten als je in de zomer op vakantie gaat

Wanneer je vakantie bijna is aangebroken is het tijd om nog wat spullen te kopen die je meeneemt op reis. Natuurlijk neem je de leukste zomerse kleding en zwemkleding mee, maar welke producten mag je écht niet vergeten? Wij hebben een lijst gemaakt van 5 producten die je niet mag vergeten als je op zomervakantie gaat.

Zonnebrand en aftersun

In Nederland schijnt de zon op zomerse dagen al flink, maar als je naar een tropische bestemming gaat schijnt de zo daar vaak nog veel feller. De zonkracht is in de buurt van de evenaar namelijk stukken sterker, waardoor de kans dat je verband ook een stuk groter is. Zonnebrand van Biodermal kan helpen om je huid te beschermen tegen de zon. Door je regelmatig in te smeren blijft je lichaam beschermd de zonnebrand je beschermen tegen de zon. Mocht je toch verbranden, dan is het verstandig om aftersun te gebruiken. Dit kan een verkoelend effect hebben op pijnlijke en verbande huid.

Een groot strandlaken

Bij een zon vakantie hoor natuurlijk zwemmen. Als je accommodatie niet over een zwembad beschikt kan je op pad gaan naar het strand, een meertje of een rivier in de buurt. Wat je dan echt niet mag vergeten is een groot strandlaken. Hierop kun je de hele dag zonnen en gezellig picknicken met het gezelschap. Je hebt speciale strandlakens die waterafstotend zijn, erg handig voor als je net uit het water komt!

Een goede zonnebril

De kans is klein dat je hem vergeet, maar ook een zonnebril mag je niet vergeten wanneer je op vakantie gaat. Zeker wanneer je veel uitstapjes maakt en je de hele dag buiten bent is een zonnebril fijn. Om nog maar niet te spreken over het niet hebben van een zonnebril tijdens het autorijden. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren bij een laagstaande zon. Bij het selecteren van een zonnebril is het verstandig om te kijken naar de UV-bescherming die de zonnebril biedt. Ook mogen de zonnestralen niet via de zijkant of bovenkant in je ogen schijnen.

Een goed boek

Het ultieme vakantiegevoel is voor vele mensen het lezen van een goed boek bij het zwembad of op het strand. Het is dus slim om voor je vakantie een goed boek uit te zoeken waarmee je je hele vakantie door kunt komen. Je wilt er tenslotte niet pas op je bestemming achter komen dat het boek toch niet helemaal is wat je ervan in gedachten had. Een alternatief meenemen is dus slim.

Opladers voor belangrijke apparaten

Tegenwoordig zijn we allemaal wel online te vinden. Waar sommige mensen tijdens hun vakantie geheel offline blijven, houden anderen ervan om hun achterban op de hoogte te houden van hun reis. Ook blijven sommige online om werk gerelateerde zaken te kunnen bespreken. Wat je dan niet wilt vergeten is je oplader. Oplaadkabels staan erom bekend dat ze regelmatig kapotgaan, een tweede oplaadkabel meenemen kan dus verstandig zijn als je erg afhankelijk bent van je apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *