Vakantie bij vakantiepark Belterwiede

In de meivakantie ben ik op vakantie gegaan op Waterpark Belterwiede met mijn vriend. Wij hebben hier een ontzettend leuke tijd gehad dus willen dit graag delen 😊  

Wij zijn in de meivakantie verbleven, het weer was erg fijn dus we zaten vol goede moed onderweg naar Waterpark Belterwiede. Toen we aankwamen werden we warm ontvangen door de receptie en kregen we een welkomstenvelop met informatie over het park en de omgeving.  

Onze woning was echt ontzettend mooi, als ik ooit een vakantiewoning wil dan wordt het eentje op dit park! De woning was leuk ingericht en buiten was een houten terras met lounge set aan het water. We keken uit op het meer de Belterwijde, wij hadden dit dan ook met voorkeur geboekt aangezien mijn vriend een groot fan is van vissen, en hij op deze plek perfect zijn hengel kon uitgooien.  

De eerste dag zijn we bij de woning gebleven, het was lekker warm en we konden op onze korte broek en mouwen genieten van de zon op het terras. Mijn vriend kon zo zijn visspullen rustig installeren en heeft die dag ook al veel kunnen vangen, we hebben echt genoten van de rust en ruimte. Wij wonen zelf in een drukke stad dus dit was echt wel even anders! 

De volgende dag zijn we vroeg naar de receptie gegaan om te vragen naar de mogelijkheid van een bootje huren. Dit kon heel handig gelijk bij hun buren Nijenhuis botenverhuur. Hier hebben wij een boot gehuurd voor 1 dag. Wij zijn met het bootje naar Giethoorn gevaren, dit prachtige dorp ligt heel dichtbij Wanneperveen (Waar het park ligt) In Giethoorn was het best druk met alle toeristen maar ook erg gezellig!  

Het dorp Giethoorn is een ontzettend mooi en oud dorp, je ziet en ruikt de geschiedenis! De bewoners waren allemaal heel vriendelijk, en we hebben echt een superleuke dag gehad! Een plek die we allemaal eens gezien moeten hebben. 

S ´avonds zijn we wat gaan eten bij het Restaurant Belterwiede, het park restaurant. Hier hebben we heerlijk gegeten en genoten van de goede service! Na het lekkere eten hebben we een kaartspelletje gedaan onder het genot van een wijntje en een biertje op ons terras met de zon die langzaam onder ging. 

Wij hebben ontzettend genoten van deze mooie tijd op dit prachtige park. Echt een aanrader! Wij hebben heerlijk kunnen genieten van alle rust en de ruimte. Het personeel is hartstikke vriendelijk en je zult je geen moment vervelen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *