Leuke binnen activiteiten

Als het weer nou even tegenzit in de vakantie zijn er nog genoeg leuke binnen activiteiten te beleven. In dit artikel worden er enkele leuke binnen activiteiten beschreven.

Laser gamen

Laser gamen is de droom van elke jonge jongen. De kans is ook groot dat je broertje/neefje of zoontje al een keer ge lasergamed heeft met een kinderfeestje. Laser gamen is ook voor volwassenen geschikt. Het zou je verbazen hoe leuk het eigenlijk is. Laser gamen is vrij simpel. Met een laserpistool moet je een ander afschieten die een laserpak aan heeft. Als je iemand geraakt hebt dan is diegene 3 seconden af. Je kunt ook extra punten verdienen door een langere periode niet geraakt te worden.

Elektrisch karten

Iedereen kent het karten waarschijnlijk wel. Je kunt buiten karten op een circuit met benzinemotoren of indoor karten. Tegenwoordig zijn er zelfs elektrische karts. Buiten dat het beter is voor het milieu is het ook fijn dat er geen uitlaatgassen zijn. Karten is ontzettend leuk voor jong en oud. Bijna iedereen vindt het wel leuk om lekker in zo’n kart rond te scheuren over een binnen/buiten circuit heen.

Bowlen

Bowlen is iets wat mensen al jarenlang doen. Toch blijft het leuk aangezien het altijd de vraag is wie er gaat winnen. Als de bal net verkeerd naar recht of links rolt dan is de kans groter dat je niet wint natuurlijk. Door elkaar even lekker van tevoren te sarren maak je het extra leuk als je wint.

Escape room

De laatste jaren zijn er steeds meer escape rooms bijgekomen in Nederland. Escaperooms ondervinden is een van de leukste indoor activiteiten. Een escaperoom is interactief, spannend en ontzettend leuk om met meerdere mensen te doen. Een escaperoom is in iedere stad wel te vinden. De tijdsdruk en moeilijke keuzes maken het extra leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *