Ga op fietsvakantie door Nederland met je kinderen

Een fietsvakantie door Nederland is heerlijk om te ontspannen. Zo bepaal je je eigen afstand die je per dag wil afleggen. Als je met kinderen gaat, ben je dus niet verplicht om een grote afstand per dag af te leggen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor een fietsvakantie door Nederland met kinderen.

Verblijf op een vaste camping

Als je op fietsvakantie gaat, kan je je eigen verblijf samenstellen hoe jij het wil. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om op één vaste camping in Nederland te verblijven tijdens je hele vakantie periode. Voordeel hiervan is dat je niet steeds al je spullen hoeft in te pakken. Elke dag trek je met het hele gezin er op uit met de fiets. Zoek voor elke dag een andere route, zodat je de hele omgeving ontdekt. Je kiest zelf de route van je fietsrondje. Als het mooi weer is, kan je ervoor kiezen om in de ochtend te gaan fietsen, zodat je aan het eind van de dag weer terug bent op de camping. Als de kinderen het leuk vinden, kunnen ze dan nog even spelen in het zwembad. Je kan zelf kiezen in welke regio van Nederland je een camping kiest en waar je dus je op fietsvakantie wil gaan. Vrijwel overal in het land heb je verschillende routes om te fietsen.

Kies verschillende campings

Wil je graag een groter deel van Nederland ontdekken samen met je kinderen? Je kan er ook voor kiezen om te verblijven op verschillende campings. Het leuke van een fietsvakantie met verschillende campings is dat je de mogelijkheid hebt om een groter deel van Nederland te ontdekken met de fiets. Je kan bijvoorbeeld na elke twee dagen naar een andere camping fietsen. Of als je een caravan of camper hebt, kan je er ook naartoe rijden. Als je met de fiets reist, moet je er wel op letten dat je al je spullen mee moet kunnen nemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *