De meeste dingen die mensen vergeten mee te nemen op vakantie op een rij

Waarschijnlijk ken je het wel, je gaat op vakantie denkt te weten dat je al je spullen die je nodigt hebt meegenomen hebt en dan kom je er op je vakantiebestemming pas achter dat je iets mist. Vaak zijn dat dingen die je niet vaak gebruikt. In dit artikel worden de meeste dingen besproken die de mensen vergeten me te nemen.

Prepaid creditcard

Veel mensen denken dat je in het buitenland overal kan betalen met je pinpas. Dat is niet altijd zo. In sommige landen wordt cash geaccepteerd dan een pinpas. Met een creditcard kan je ook vaak wel overal betalen maar het is niet altijd verstandig om een creditcard aan te schaffen. Daarom is een prepaid creditcard wel handig om te hebben en mee te nemen op vakantie. Je zet van te voren geld op de creditcard en pint alleen wanneer je in nood bent. Klik hier om een prepaid creditcard aan te schaffen.

Nagelknipper

Een nagelknipper is natuurlijk ontzettend handig als je nagels te lang zijn, als je nagels gescheurd is of om even je nagels te vijlen. Toch is dit zo’n ding dat mensen vaak vergeten omdat ze het niet zo vaak gebruiken.

Tandenstokers

Er zijn mensen die het niet doen maar voor de mensen die dagelijks hun tanden vlossen is dit natuurlijk handig om mee te nemen want het is soms nog wel is moeilijk om dit in het buitenland te vinden en al helemaal als je het moet vertalen.

Lenzenvloeistof

Voor de mensen met lenzen is dit natuurlijk cruciaal. Veel mensen vergeten hun lenzenbakje mee te nemen omdat het bakje altijd op een vaste plek staat.

Condooms kopen

Uiteraard mag je ook niet vergeten om condooms te kopen als je op vakantie gaat.  Vooral voor de vrijgezelle mannen en vrouwen die op vakantie gaan om avontuur te beleven is dit geen overbodige luxe. De kans op een SOA is namelijk een stuk groter in het buitenland dan in Nederland.  Ga je op vakantie naar Azië, Afrika of Zuid-Amerika? Let dan vooral op en doe het altijd veilig. Condooms.nu heeft goede condooms die je beschermen tegen ziektes.

Beltegoed

Mensen met een abonnement hoeven hier natuurlijk geen rekening mee te nemen. Voor de mensen die een prepaid telefoon hebben is het handig als je ook beltegoed meeneemt. Dit is handig want als je bijvoorbeeld in Kroatië beltegoed wilt kopen dan is het moeilijk lezen op de bon omdat het vaak alleen in het Kroatisch wordt aangegeven.

Opblaasbare zwembad/jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi kan ontzettend handig zijn. Als je op een camping staat en geen zin hebt om helemaal naar het zwembad of de zee te lopen om af te koelen, kan je jezelf lekker opfrissen in je eigen opblaasbare jacuzzi. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een opblaasbaar zwembad te kopen.

Pen/potloden

Boekjes en tijdschriften zijn meestal dingen die mensen niet vergeten maar ze vergeten wel om een pen en potlood mee te nemen om de sudoku in te vullen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *