Ga jij met je geliefde op vakantie? Vergeet dan deze tips niet

Kijk jij al enige tijd uit naar je vakantie samen met je geliefde? Om alvast in de stemming te komen hebben we een aantal tips op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en weet je zeker dat je niks vergeet. Denk aan bepaalde documenten die je niet mag vergeten, medische producten en reisgidsen.

Documenten die je niet mag vergeten

Wat je uiteraard zeker niet mag vergeten is een paspoort. Hoe logisch dit ook klinkt, wordt het nog vaak vergeten door mensen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je rijbewijs, kopieen van vliegtickets en een creditcard meeneemt. In Nederland kan je namelijk bijna alles betalen met een debit card, in het buitenland is dit vaak niet het geval. Het zou zonde zijn om op vakantie te gaan naar een land en je in dat land geen binnenlandse vluchten kan boeken omdat je hier een creditcard voor nodig hebt.

Medische producten

Wat je ook zeker niet mag vergeten zijn de medische producten. Denk aan paracetamol, rennies, norit, anti-insectenspul en een medisch paspoort. Natuurlijk kan je daar nog meer medische producten aan toevoegen. Zo zijn erectiepillen een veel gekozen product onder ouderen en ook steeds meer onder jongeren. Erectiepillen zijn niet te verwarren met viagra. Erectiepillen zijn namelijk gemaakt van natuurlijke producten en hierdoor ook legaal mee te nemen naar het buitenland.

Reisgidsen

Het is wel zo fijn als je de weg kan vinden in het buitenland en je weet naar welke leuke plekken en restaurantjes te moet gaan. Hierbij kunnen reisgidsen uitkomt bieden. In het meest bekende boek ‘lonely planet’ staan alle leuke hotels/hostels, restaurant en bezienswaardigheden in. Ben je meer van het online opzoeken van leuke plekken? Tripadvisor is dan je vriend. Hierin worden restaurant en bezienswaardigheden beoordeelt door andere mensen en weet je zeker dat je goed zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *