Drie mooie bestemmingen om te genieten van de winterzon

De zomer is voor veel mensen hét moment om op vakantie te gaan; op zoek naar een heerlijke bestemming met veel gezelligheid en lekker weer. Toch kiezen steeds meer Nederlandse vakantiegangers er voor om niet in de zomer, maar juist in de wintermaanden op vakantie gaan. In de bekende vakantielanden als Italië en Griekenland is het dan geen geweldig weer, maar er zijn voldoende bestemmingen te vinden waar het wel heerlijk vertoeven is. Wij zetten drie leuke bestemmingen voor de winterzon voor je op een rij. 

Gran Canaria

De Canarische eilanden horen officieel bij Spanje maar liggen ver van het Spaanse vasteland af. De eilanden vind je in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Door deze gunstige ligging is het twaalf maanden per jaar heerlijk weer op de eilanden, waarvan Gran Canaria de meest populaire is. Het eiland kent een paar leuke steden, maar ook gezellig kleine dorpjes met een mooie baai. Daarnaast zijn toeristen meer dan welkom op dit eiland en kun je hier het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie. 

Curacao

Op ongeveer negen uur vliegen van Nederland ligt het eiland Curaçao. Curaçao is een eiland waar nog veel Nederlandse invloeden te zien zijn en waar het bijna twaalf maanden per jaar lekker weer is. Zo spreekt een groot deel van de bevolking goed Nederlands. Het eiland kenmerkt zich door de indrukwekkende baaien, mooie stranden, gastvrije mensen en natuurlijk de prachtige hoofdstad Willemstad. Boek je ticket, reserveer een van de mooie accommodaties, regel een visum voor Curaçao en je zult een heerlijke vakantie beleven. 

Kaapverdische eilanden

Een andere eilandengroep die erg populair is onder zonaanbidders zijn de Kaapverdische eilanden. Deze eilandengroep is ook te vinden in de Atlantische oceaan, maar een stuk zuidelijker dan de Canarische eilanden. Hoewel deze eilanden qua toerisme nog wat minder ontwikkeld zijn dan andere eilanden, kun je hier een uitermate prettige vakantie beleven. Door de gunstige ligging is het hier het hele jaar door rond de 25 graden en kun je in een van de vele hotels en resorts helemaal tot rust komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *